Expositie 2021 – Eigen bord foto’s

Breng uw stem uit

Net als bij de normale expositie is het ook nu mogelijk voor u als kijker om op individuele foto’s uit de series ‘eigen bord’ te stemmen. Er kan op maximaal 5 foto’s een stem worden uitgebracht, door te klikken op het ‘hartje’. Mocht u een reactie willen geven op een individuele foto, dan kan dat onderaan de fotogalerij. Daarnaast waarderen wij het als u een reactie wilt geven op de gehele fotoserie.

Voor de themafoto’s en de rode draad foto’s mag natuurlijk ook altijd een algemene opmerking worden gegeven. Dit kunt u doen onder aan de galerij.

Wij horen heel graag van u welke foto’s u het meest aanspreken. De reacties zullen in onze maandelijkse bijeenkomsten besproken worden om het niveau naar een hoger plan te kunnen tillen. De drie foto’s met de meeste stemmen zullen terugkomen op onze volgende expositie.


5 reacties

 • Corrie Versteden

  Jammer dat ik er niet langs kan lopen, om langer van al deze mooie foto’s te kunnen genieten. Heel knap gefotografeerd. De sfeer wordt heel mooi weer gegeven, en de kleuren (of juist niet) zijn daar een mooi onderdeel van.
  Complimenten.

 • Esther Cornelisse

  Het was weer genieten! Natuurlijk vind ik niet alle composities even mooi, maar overall prachtige foto’s.
  Fijn dat jullie ons dit toch hebben kunnen geven ondanks de beperkingen.
  Hopelijk life tot ziens volgend jaar.

 • Wilma Pennings- van den Meijdenberg

  Hele mooie kunstwerken.
  Dankjewel voor het meegenieten.

 • Rien den Otter

  Complimenten aan de fotografen. Prachtige foto’s en lastig kiezen wat de beste foto is ik heb voor een foto gekozen waarbij voor mij het licht fantastisch is gevangen door de fotograaf! Jammer dat al die exposities geen doorgang kunnen hebben, toch heel fijn en fantastisch dat jullie op deze manier de foto’s met ons willen delen!

 • Stuk voor stuk foto’s waarop je ogen onwillekeurig blijven ‘plakken’. Dan te bedenken dat de beelden bij een fysieke expositie nog indringender ‘binnen’ zouden zijn gekomen.
  De beslissing om deze online sessie te doen, is een uitstekende geweest! Zoals de meesten van ons waarschijnlijk denken: ‘Op naar het echte werk voor die extra dimensie van de ontmoeting ‘.