Geslaagde en succesvolle eerste expositie

We kunnen terugkijken op 2 succesvolle dagen op 18 en 19 maart 2017 waarop we aan iedere fotoliefhebber hebben kunnen laten zien wat Boxtel Ontspant te bieden heeft.

Op zaterdagmiddag was het wethouder Herman van Wanrooij die het 2-daagse evenement officieel opende. Na de opening was het meteen al gezellig druk, waarbij familieleden en bekenden, maar ook leden van diverse naburige fotoverenigingen ons werk kwamen bewonderen. De waardering die we ontvingen was vooral te danken aan de grote diversiteit van foto’s die werd geëxposeerd. Met een kritische blik werden door veel bezoekers de foto’s genoteerd die het meest tot/zijn of haar verbeelding sprak.
Daarnaast konden de bezoekers uit een geselecteerde set van foto’s een geëxposeerde foto winnen door deel te nemen aan een loterij.

De aanwezige jeugd kon zich in de tussentijd vermaken door het oplossen van een puzzelspeurtocht. Op beide dagen was er ook voor de workshop high-speed fotografie door Jan van Welt veel interesse.

De voorbereiding heeft behoorlijk wat tijd gekost maar al met al was het zeer de moeite waard. Wethouder van Wanrooij was zelfs zo enthousiast dat hij ons uitnodigde om de foto’s ook op het gemeentehuis te gaan exposeren. We gaan hier zeker gehoor aan geven. Kortom een geslaagd weekend dat waarschijnlijk volgend jaar weer een vervolg zal gaan krijgen.

 

Kijk hier wat het Brabants Dagblad en het Brabants Centrum over onze expositie hebben geschreven.