Terugblik op de expositie 2023

De expositie op 25 en 26 maart trok veel bezoekers. Naar schatting hebben ongeveer 260 geïnteresseerden de fototentoonstelling bezocht. De 17 exposanten hadden gezorgd voor een mooie en zeer gevarieerde fototentoonstelling. De nieuwe verlichting en opstelling gaven de expositie een professionele uitstraling.

Dit bleek ook uit de reacties van de bezoekers: zij waren erg positief over het aangebodene en noemden naast de verbeterde aankleding de hoge kwaliteit en diversiteit van de foto’s.

De foto die als beste beoordeeld werd door het publiek was de foto van een kerkje in IJsland van Hans van de Laar. Op een gedeelde 2e plaats waren de foto van een Jan van Gent op het nest van Jan van Welt en de foto van olie op water van Riek van den Bekerom. In de categorie “series” kreeg de serie van stillevens van Sjoerd Naus de meeste stemmen van het publiek. Ook bij de clubleden werd de serie van Sjoerd als beste beoordeeld. De foto van de ijsvogel van Marc Zwaneveld stond binnen de club op nummer 1.

Boxtel Ontspant kijkt terug op een zeer geslaagd weekend en hoopt alle bezoekers in 2024 weer te kunnen begroeten!

Hieronder zijn de foto’s met de meeste stemmen weergegeven.


1e plaats: Hans van de Laar

2e plaats: Jan van Welt

2e plaats: Riek van den Bekerom

Beste serie: Sjoerd Naus

Beste beoordeelde foto door de leden: Marc Zwaneveld