Theo Aarts

“Mijn naam is Theo Aarts, 65 jaar, gepensioneerd en al vanaf de oprichting lid van deze fotoclub. Tegenwoordig ben ik de penningmeester.
Ik ben in het bezit van een Canon 650D camera en de daarbij behorende objectieven.

Mijn oorspronkelijke interesse beperkte zich hoofdzakelijk tot het maken van  leuke vakantiekiekjes maar toen ik 4 jaar geleden stopte met werken wilde ik me toch meer verdiepen in de verschillende mogelijkheden, die de fotografie in zich had.
Aangezien alle Boxtelse fotoclubs een ledenstop hadden, werd door een aantal mensen besloten om dan maar zelf een fotoclub op te richten.
Zo werd deze fotoclub geboren.

Mijn huidige interesse gaat uit naar landschapfotografie, portret en natuurfotografie in de meest brede zin van het woord.
Gedurende de jaren heb ik in onze club door workshops ook kennisgemaakt met de meer professionele kant van de fotografie zoals bijv. Macro’s, Nachtfotografie, Low-Key, straatfotografie en High Speed.

Naast verschillende uitstapjes, die worden georganiseerd (vlindertuin, klooster) komt ook het bewerken van foto’s  regelmatig aan de orde.

Ook nu nog maak ik regelmatig vakantiekiekjes, alleen let ik meer op de technische aspecten, zoals compositie, belichting, diafragma waardoor deze foto’s net iets meer body krijgen.

Ik ervaar het als een leuke hobby, waarbij je steeds weer leert van professionals die ook lid zijn en hun kennis en ervaring op een positieve wijze overbrengen.”


 

https://boxtelontspant.nl/wp-content/plugins/photogroup-gallery/
/home/vhosts/boxtelontspant.nl/httpdocs/wp-content/plugins/photogroup-gallery/php/